štvrtok 3. januára 2013

Jarná výmena mydiel a kozmetiky a novoročné želanie

Nový rok je tu, a pretože zdravia, štastia, lásky a spokojnosti Vám už určite želalo mnoho ľudí (dúfam!), tak ja Vám pre zmenu želám zo srdca aby bol ten nový rok plný mydlotvorných a kozmetikotvorných úspechov. 

Želám Vám, aby ste hýrili nápadmi na nové výtvory a aby ste nestrácali trpezlivosť a prípadné neúspechy brali ako najlepšiu možnú školu. Pretože teória je vec jedna, čítať môžete donekonečna, ale vyskúšať to, to je úplne iná káva!


Tým, ktorí ste ešte nezačali želám kuráž - všetci sme raz začínali, aj ja, tak sa nebojte a šup do toho, nie ste v tom sami! Ani neviete ako a budete v tom po uši - tak pozitívne :)

Pretože keď vytvárame niečo také pekné, voňavé a užitočné, potom si to tak akosi preberieme na seba a cítime sa aj my pekné/í, voňavé/í a užitočné/í!

A nakoniec všetkým želám rodinu, priateľov a kolegov, ktorí majú pochopenie pre toto Vaše hobby a radi sa nechajú obdarovávať Vašimi výtvormi.

A aby som nás všetkých motivovala - a samozrejme pretože už je najvyšší čas - tak si dovoľujem vyhlásiť

Jarnú (slovensko-českú) výmenu mydiel a kozmetiky
  

je to už v poradí tretia výmena, a tu si môžete prečítať príspevky z minulých výmien.

Dátum: prvý marcový týždeň 2013.

Pravidlá sú nasledovné:
  1. Zúčastniť sa môže každý - úplný začiatočník i pokročilý, je len treba, aby ste mali aspoň dva výrobky na výmenu s aspoň jednou osobou
  2. Výrobok musí byť samozrejme vlastnoručne urobený a môže to byť mydlo, alebo akákoľvek kozmetika či produkt do vane (napríklad bomba do kúpeľa...)
  3. Musíte sa do výmeny zapísať na tomto doodle a určiť s koľkými osobami si chcete vymieňať a či Vám nevadí posielať do iného štátu. PROSÍM - NAPÍŠTE SVOJE MENO/PREZÝVKU A EMAIL - doodle je skrytý, emaily potrebujem preto, aby som Vám potom poslala s kým si budete vymieňať, nikto iný ich neuvidí...
  4. Potom, ako sa zapíšete, náhodne priradím osoby, s ktorými si budete vymieňať. Prípadné preferencie sa budem snažiť rešpektovať, obvykle sa ale snažím spárovať osoby, ktoré si ešte nevymieňali.
  5. Pošlete každej osobe s ktorou si vymieňate dva výrobky. Môžete poslať viac, ale nie menej. Často sa výmenníci dohadujú, čo si budú posielať, iní to nechajú ako prekvapenie.
 
Nebojte sa zapísať, aj ak si chcete vymieňať len s jednou osobou, alebo ak máte len dva výrobky :)

Nevadí, že ste začiatočník - každý prináša niečo zaujímavé! - ako Vám z minulej výmeny môžu viaceré účastníčky (účastníci) určite potvrdiť (píšte do komentárov!)
Po výmene obvykle napíšem článok alebo viacero na tento blog o tom, čo som dostala, a čo som sa naučila (ak mi to povolia tí, čo som si s nimi vymieňala). 


Pozývam Vás srdečne aby ste spravili to isté na Vašom alebo aj na tomto blogu (samozrejme pod Vaším menom).

Ach áno, a ešte jedna novinka - od marca 2013 som v Brne, takže sa môžete tešiť na lepšie interakcie a možno aj nejaké tie stretnutia, či workshopy?

Dozmydlenia!

Evik

7 komentárov:

  1. Evik, aj Tebe všetko krásne a dobré v tomto roku. Kleopetra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahok Evik! Všetko dobré v novom roku. Ty ako posielaš mydielka, myslím zabalené. Mne to robí pomerne veľké problémy. Raz som posielal dve mydlá v olbálke s bublinkamy. Emi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Emoke, presne tak, v obálke s bublinkami :) Posielala som takto aj na Kubu a došli v pohode!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A samotné mydlá nejakým spôsobom zabalíš?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Okrem celofánu som ich už viac nebalila.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, aj ja prajem všetko dobré do nového roka! Ať to v Brně mydlí za to!
    Potešila ma predstava možných workshopov, tak dúfam, že sa niečo podarí zorganizovať!
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak já se též přidám, byť začátečník, snad si neudělám ostudu. A těším se na případné setkání v Brně :-)

    OdpovedaťOdstrániť