utorok 5. marca 2013

Dôležité - pre všetkých odoberateľov noviniek z blogu!

Milí moji verní čitatelia! 

Pre všetkých tých, ktorí ste sa zapísali (a potvrdili prihlásenie!) do odberu noviniek z môjho blogu (ak áno, tak ste dostali toto do Vašej emailovej schránky!) mám dôležitú informáciu - v rámci aktualizácie mena blogu, jeho designu a domény som zmenila aj systém, ktorý mi umožňuje odosielať Vám automatické emaily s novinkami z blogu

Po novom Vám budú novinky prichádzať v trochu novom designe a s trochu iným predmetom správy, tak aby ste vedeli, prečo tá zmena!

Pre všetkých terajších i budúcich zapísaných k odberu noviniek z blogu mám prekvapenie - povedzme akúsi odmenu za vernosť blogu :)5% zľavu v internetovom obchode murumuru.sk  (platí na všetok tovar na Murumuru, okrem kvetinových vôd Salus a mydlovej hmoty)

Zľavový kód pošlem v emaili tým, ktorí sú už zapísaní a novozapísaní ho dostanú automaticky po potvrdení registrácie do odberu noviniek z blogu. Dobrá správa - kód môžete použiť koľkokrát chcete...


Tak dúfam, že Vás táto zmena poteší!

Dozmydlenia a dokozmetikovania!

Evik 

PS: Ak máte pocit, že ste sa už zapísali, ale novinky z blogu Vám nechodia, zrejme ste nepotvrdili zápis kliknutím na odkaz vo Vašom emaili. Je to kontrola proti spamu a tomu, aby Váš email náhodou nezapísal do listu niekto bez Vášho vedomia... - vyhľadajte email a kliknite na odkaz, prípadne sa zapíšte znovu v novom formulári.

2 komentáre:

  1. Ja som to asi premeškala. :( Pár dní som tu nebola. :( Počkám na formulár a zapíšem sa? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sisa, nepremeškala. Ak si v zozname, tak som poslala všetkým email. Ak nie si, vľavo hore je už nový formulár pre zápis do odberu noviniek!

    OdpovedaťOdstrániť