streda 26. júna 2013

Ako som stretla mydlárku zo srdca Vysočiny

Minulý víkend v sobotu som bola zaskakovať ako speváčka folkovej skupiny Ořešák  (v ktorej som pôsobila 6 rokov) na festivale Putování za písničkou v Červenej vode. Krásne prostredie rozhľadne na Krížovej hore zdobila hudba a stánky s remeselnými výrobkami.

Pretože všetci vedia o mojom koníčku,  tak ma okamžite upozornili, že tam je nejaká mydlárka a s iskričkami v očiach čakali, kedy to tam pôjdem ako expert skontrolovať :)

Tak som sa tam hneď po vystúpení pustila a našla som milý stánok s milou mladou superženou. Pozerám mydlá, očuchávam, obraciam - napadlo ma, reku nepoznám ju z blogu? Na mydlách nie je meno a ja celkom nespoznávam obal, aj keď pojem "Mydlárna ze srdce Vysočiny" mi niečo hovorí...

A tak po úvodnom okukávaní a úsmevoch sme sa predstavili a aké bolo moje prekvapenie, keď som zistila, že je to Martina, s ktorou som si vymieňala na jar mydlá! :) Akurát Martina použila úplne iné tvary aj obal takže som nemala šancu ju spoznať podľa výrobku :)

Tak som ten skvelý moment hneď zvečnila a prinášam Vám ho tiež, review mydiel čo som dostala vo výmene bude neskôr (bolo ich neúrekom...)!



2 komentáre:

  1. Mydlárna ze srdce Vysočiny26. júna 2013 o 10:02

    Ahoj Evi,

    byla to opravdu náhoda :-)

    My dvě a totálně rozprodaný stánek s mýdlama :-)
    Je dobře, že lidé začínají používat kvalitní kosmetiku a hlavně tuhá mýdla, která jsou nejkvalitnější, nejlepší, nejpraktičtější a nejintimnější..

    Díky ti za vše a třeba se ještě někde potkáme :-)

    Martina
    Mydlárna ze srdce Vysočina

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milá Evko, potkala jsem váš blog asi před týdnem a od té doby ho studuju denně,je to nádhera! moc vám děkuju za všechny informace a recepty. mýdla jsem zkoušela dělat už loni, ale s inspirací od vás zkouším dál a je to nádhera.
    klobouk dolů, jak všemu rozumíte. musíte mít asi vystudovanou chemii, ne?
    předevčírem mě něco napadlo a vyrobila jsem lesk na rty z červené řepy. dala jsem do něj konzervant, tak snad vydrží, s barvou jsem velmi spokojená.
    ještě jednou díky za inspiraci a ať se vám dobře daří!

    OdpovedaťOdstrániť