pondelok 9. júla 2012

Už čoskoro: Rúž na pery

Včera som bola u priateľky, ktorá sa venuje vlastnej výrobe kozmetiky, a ktorá si vyrába aj vlastné líčidlá - okrem veľmi plodnej diskusie, kde sme si vymenili skúsenosti, mi ukázala, ako vyrobiť vlastný rúž na pery - nie zafarbený balzám, ale rúž, klasickú tyčinku, ktoru sa patláme, keď ideme do spoločnosti :) - viz obrázok vpravo.

Všetko som si odfotila (obrázok vpravo je len ilustračný), zapísala a teraz to všetko spisujem a čoskoro sa s Vami o to podelím.

Len musím pridať nejakú teóriu okolo, a ešte chcem skúsiť recept s inými zložkami, aby som to mohla pre Vás porovnať.

Strašne sa teším, lebo sa práve ponáram do tejto oblasti a veeeeeľmi ma to baví :) Normálne sa nijak extra nelíčim, ale keď to má byť niečím, čo som si vyrobila sama, to je hneď "iná káva"  :)

Tak dorúžovania!


2 komentáre:

  1. Ahoj Evik! Super, super akurát včera som si myslela, že by som bola rada keby si sa na stránke ukázala s niečim novým aj každý deň. Veľmi rada čítam tvoje články a niečo tvorím. Nie vždy s úspechom, ale to ma neodraďuje. Už sa teším na ďalší príspevok.Dozrúžovania./Sa mi zdá, že má niekto dovolenku keď toľko stíha./Mirka.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Mirka,

    Teším sa, že rada čítaš môj blog! No veru, dovolenku nemám, len som sa trochu nakopla, lebo som dostala balík z murumuru.sk :)
    Včera večer som robila hneď tri veci: gél po holení, luxusný vanilkový telový krém s provitamínom B5 a telové mlieko po opaľovaní. Spíšem to všetko a budem to jedno po druhom vešať na blog.

    Evik

    OdpovedaťOdstrániť