utorok 1. decembra 2020

Kam sa podela Vaša alchymistka?


Milí moji sledovatelia, mydlárky a mydlári, kozmetikárky a kozmetikári, 

dlho som na svoj blog nič nenapísala. Určite ste si všimli, že aj za posledné roky bola frekvencia môjho písania veľmi riedka. 

Zostali ste mi však verní a viem, že obsah tohoto blogu je stále veľmi čítaný, dúfam teda, že Vám stále prináša radosť a nové vedomosti. 

Prečo som tento blog tak trochu zanedbala? 

 V roku 2016 sa mi narodila moja drahá dcérka Anička - tento nový životný projekt mi dal (a ešte dáva :)) poriadne zabrať.

Aby som sa nenudila (muhaha) - rok na to v roku 2017 som s kamarátkou Katkou Hrivňákovou založila firmu s názvom Alchemix-laboratory a  vytvorili sme spolu značku Alchymistky (lebo už nie som len jedna alchymistka, ktorá vyrába kozmetiku a robí kurzy, ale dve).

Pod hlavičkou tejto novej firmy pokračujeme v kurzoch výroby kozmetiky a mydiel a pridali sme výrobu vlastných mydiel a kozmetiky a šetrných ekologických prostriedkov na pranie a čistenie. 

Náš koncept je jednoduchý. Ja i Katka sme dušou vedkyne a rady zdieľame naše poznatky - preto je základom čierna tabuľa. Na ňu kreslíme bielou kriedou. Logo v tvare A je odrazom našeho zamerania - silueta ženy vyjadruje nás dve ako alchymistky i našu cieľovú skupinu - ženy. 

Kombinujeme najnovšie vedecké poznatky s našou láskou k prírode, aby sme tvorili nielen netoxickú, ekologickú a prírodnú kozmetiku a čistiace a pracie prostriedky, ale aby boli tieto aj funkčné. A minimalistické. 

No a  pred rokom a pol, v máji 2019 sa mi narodil syn Mihai.

Takže alchymistka je šťastná mama dvoch malých detí a spolumajiteľka firmy na výrobu kozmetiky.

Ehm, spomenula som, že popritom všetkom stále pracujem na plný úväzok ako vedkyňa? Aby som sa nenudila...

Pevne verím, že sa k pravidelnému blogovaniu vrátim, ale tentokrát už s perspektívou mamy. Veď ten svet prírodnej kozmetiky naraz vnímam úplne inak. Potrebnejšie!

Tak teda dozmydlenia a dokozmetikovania a dúfam zas čoskoro tu na blogu!

Vaša Evik - moderná alchymistka


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára