utorok 3. januára 2012

Čo som dostala v novoročnej výmene mydiel I


Dnes ráno ma čakalo veľmi milé prekvapenie. Dostala som dve zásielky z novoročnej výmeny mydiel - od Karkulky a Duun!!!  Prekvapilo ma to, lebo ich posielali len včera no ale potom som zistila, že zásielky prišli prvou triedou - aká česť, ďakujem! (ja som to poslala normálne, tak dúfam, že Vám to príde v poriadku) a jedna aj doporučene, pošta pracuje rýchlo...

Ale najkrajší bol ten obsah - dámy, klobúk dole nad profesionalitou balenia, štítkovania (veľmi inšpirujúce) a hlavne nádherou a kvalitou samotných mydiel. Tie farby, tvary a vône! Všetky by som najradšej zjedla, (Karkulka, to perníkové vonia ako naozajstný perník a kakaové ako naozajstné kakao!! Duun, tá levanduľa a citrón je úžasná kombinácia!!) alebo ich hneď použila, ale veľmi sa krotím, aby som neskončila vo vani s rozbalenými mydlami, mydliac sa až do bezvedomia (ok ok, hneď som hupla do sprchy a vyskúšala aspoň jedno).

Naozaj sa nemôžem dočkať, no dúfam, že sa Vám aj tie moje budú tak páčiť, aj keď to je skorej praktické, no ja sa nabudúce polepším!

Ďakujem ďakujem, ešte čakám mydlá od Ivana a ak sa ozve Nahar, tak si snáď vymeníme mydlá aj s ňou.

Nech krásne penia a dlho vydržia Vaše mydlá!

5 komentárov:

  1. a mne sa Ivan vôbec neozval ;(

    Som rada, že sa Ti páčia ;)

    Z.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mail klient mi nahádzal Ivanove správy do spamu ;\\

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné a určitě příjemné a voňavé.Jen mně mrzí,že sem z Čech a nechtěla jsem do toho jít kvůli poštovnému do ciziny.Markéta

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To vieš, Zuzka, že až týmto Tvojim komentárom som si Ťa prepojila s duun? Samozrejme, že hneď ako si ho napísala, len som sa nedostala k tomu to napísať... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Markéta - mám pocit, že je aj dosť ľudí z ČR čo číta môj blog (aspoň podľa štatistík) - ak by si na fóre zorganizovala takúto výmenu v ČR, určite by sa pripojili!

    OdpovedaťOdstrániť